BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

12/27/2009

Jävla stress, hit och dit.

Idag har vi kommit hem från landet, äntlgen kan man säga, men samtidigt inte.
Har varit rätt mysigt där ute, men kallt, dom får ju inte upp nån värme i det förbenade huset, så man har spenderat mornar, dagar och kvällar framför brasan, men det är ju rätt mysigt.
Nu i detta inlägg ska jag berätta om våra resor dit och hem, sen kommer det mer imorgon.
Det hela började med att vi åkte dit i tisdags förmiddag.
Jag HATAR t-centralen, har alltid gjort för jag klarar inte av folkmassan.
Folk som trängs, putts, skriker och är otrevliga, springer och trampar nästan på Selma för de är så stressade till tåg och flygbussar och allt annat som finns där.
I alla fulla fall så håller jag på att falla baklänges när jag ser folkmassan som infinner sig där i tisdags.
SJUKT mycket folk, en så kallad JULRUSH!!!
Kollar fel på klokcna och får springa som attan när vi ser att tåget ska gå om 10 minuter,, till hissarna står det ca 10 barnvagnar i kö + lite folk med mycket resväskor, så där står vi!
Jag, Viktor, Marcus + Selma, och tre stoooora väskor. Det slutar med att V får ta hela barnvagnen med Marcus i, i famnen och springa nerför alla trappor, och jag i släptåg med resten.. när vi äntligen kommer fram till perrongen så står vi bara där och stirrar.. det finns inte en möjlighet att ens komma upp på plattformen, det va en halv trappa upp, jag trängde mig igenom för att kolla läget, och tåget står där, men vi kommer inte förbi all folkmassa mer våra saker, det står alltså folk och väntar på andra tåg och tåg som är försenade osv osv osv, så vi bestämmer oss för att strunta i det hela. Man kan bara inte tränga sig igenom 50 personer med allt släptåg vi hade och inga platsgarantier på tåget heller eftersom det bara är en timmes resa. När vi är på väg därifrån kommer en tjej vi snackat med tidigare springandes förbi och ropar- Det va ni som skulle mot Hallsberg va?? Dom har bytt spår, tåget kommer på tian!!
Ohh med glädje rusar vi iväg mot tian, men möts av en lika stor kö där, men bestämmer oss för att stå och köa, kolla läget ifall det finns plats. Men icket! Folk står ihoptryckta i alla vagnar och vi kommer inte ut igen för all kö, så vi bestämmer oss för att hitta nån annan utväg, medan vi går där, tittar jag in i sista vagnen, notera att det va en hundvagn! och där inne sitter en äldre man. EN! Lyckan va total! så in kommer vi och pratar med honom att det är rätt tåg mot Hallsberg osv, så sätter vi oss där. Rätt nöjd med tillvaron! Tills vi får veta att detta tåget stannar inte i Flen. Vi är på fel tåg!
Vid det här laget va vi så sjukligt less, så vi åkte till Eskilstuna!!!
Ringde till Viktors mamma och bad dom hämta oss där, blev en resväg på tio mil för dom.
Men vi tog oss till Flen över julen, och det väl bra.

Idag när vi skulle hem igen, så åker vi iväg och ska ta det första tåget hem som går 12.30.
Tåget kommer, finns inte en möjlighet att komma på. Vid det här laget va vi ju nästan förberedda, så vi blev kvar ståendes på perrongen. 300:- fattigare.
Apparaten för biljetter fungerade inte, så man fick köpa entimmes biljett, så man kan inte lösa in dom heller.
Jävla SJ, vad fan ska dom sälja biljetter för när det inte ens finns platser?? Det stod alltså barnvagnar mittemellan varje vagn.
Jahapp. V:s mamma skjutsade oss till Gnesta för att ta pendeln därifrån, blev en omväg på 8 mil.
Inte är det lätt. hatar folk idag!

Kramar A

0 kommentarer: