BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

1/28/2007

Home again


Då var man tillbaka i Sthlm. Helt sjukt egentligen attbara på 50 minuter så befinner man sig 60 mil bort.. Tyvärr så såg det lika jävligt ut här hemma idag som när ja for så nu har jag mycket att göra. Lika bra att inte sitta vid datorn så mycket som tar tis, synd bara att man ska upp och jobba imorgon direkt. Känns inte som om man har varit ledig när man inte har varit hemma på nåt sätt.. konstigt det där.
Hade köpt medmig två presenter till Vicke också, tänkte nu när jag har varit borta =) han blev faktiskt glad..
Såg en bekant på flygplatsen idag också, shit vad tiden gör att folk förändras alltså. Trodde nog ärligt talat med tanke på hans kamrater att han skulle vara knarkare idag (85% av hans vänner är det) men icke sa Nicke,,han var så stilig så, riktigt uppkädd med rock & fin byxor och fin skor, gick med sin bärbara, och skulle på konferens i Stockholm.. haha,, ja förvånad kan man bli ibland. Men roligt! Absolut, roligt att se att det går bra för folk också, inte bara dåligt som verkar vara nån sorts trend i Umeå bland vår årskull..
Träffa inte Elli igår, hon hade fullt upp och jag också för den delen, vi hade bjudit hem mormor på middag, och herregud vad hon tjattrar. hon är nog inte tyst en sekund. Som en repad skiva är hon, samma sak om och om och om igen,, till slut suckar man byter rum i två minuter, går sen tillbaka och byter samtalsämne, så hon har något annat att upprepa. Hon är så söt..
Ska gå och städa nu och lägga ut mattorna igen efter att Kasper vart på besök, och inte en enda gång kissade han ju inne heller.. så det va helt i onödan
Kramar A

1 kommentarer:

elli sa...

hej gumman, synd vi inte hann ses:( hade varit skönt med ett snack. Vem träffade du?