BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

10/18/2009

Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering i veckan.
Har egentligen inte hänt något, alla har varit sjuka, men försökte ta mig till öppna förskolan så inte dagarna skulle bli så långa som de kan bli när man bara går hemma.
På torsdagen pallrade sig Challe och Ludwig hit i alla fall, och vi åt tacos och hade en mysig kväll med våra lill grabbar. Viktor va iväg på en kryssning så det blev rätt lugnt och skönt :)
Fredagen va jag hemma hela dagen, sen kom äntligen Majas samtal, och istället för att hon skulle komma till mig efter jobbet så bestämde vi oss för att gå ut och ta oss en öl, skönt för mg att få kmma hemifrån nån gång också.
Lite pengar, så det blev Kellys 19:- ölen
Mötte Viktor på t-centralen och lämnade snällt över hund och barnvagn och drog oss vidare.
hade en as kul kväll. Verkligen roligt att komma ut!!! Tack snälla Maja
Händelserik kväll..

Lördagen kom, inte fullt lika kul att vakna upp, inte så där sjukligt bakis, men kroppen ville inte riktigt göra allt som Marcus ville göra, sen var det bara att göra sig iordning för att åka iväg på stor middag. Första vinglaset gick si så där, men sen gick det rätt bra =)

Så bra helg i alla fall, söndagskvällen slutade med en hårt träningspass där jag körde gärnet för att få bort all onyttig öl, som va alldeles för billig. Blir intressant att ställa sig på vågen imorgon

Kramar A

0 kommentarer: