BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

2/17/2007

Äntligen helg!

Oj, tycker verkligen att jag har förtjänat att få vara ledig i helgen nu. Jag har vart ledig 1 dag på 2 veckor så nu ska jag njuuuta och sova, lär ju obesvärat sova till minst klockan 1 imorgon.
Igår kom till svärmor till Sverige. När hon hade varit i england på flygplatsen hade någon stulit hennes väska. Och jag säger då det, det är helt otroligt vad det finns härligt snälla människor där ute. hon hade träffat en svenska i alla fall på flygplatsen i england och svärmor hade berättat att hon blivit avstulen väskan. Så denna människa ringer till sin make som bor i Sverige och ber honom köra till skavsta flygplats för att möta upp svärmor och ge henne pengar till en flygbuss. Snacka om schysst. >Väl i Sverige fick hon låna nåns mobil och ringa till Viktor och be honom möta henne på centralen för hon ville inte planka till tunnelbanan. Hon är ju faktiskt över 60 år så det kunde ju ha vart en rolig syn att se henne hoppa över grindarna ;)
I alla fulla fall var det i alla fall en snäll tjuv, väskan hade han slängt i en soptunna på flygplatsen som personal hittat. Han hade ju snott pengarna och mobilen men lämnat alla kort och hennes svenska pengar, så det va ju bra att hon slapp bli av med alla kort.

Anja tog brons! Grattis!

Trevlig helg alla
Kramar A

0 kommentarer: