BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

6/28/2009

UNDERBART








Vilken uuunderbar helg det har varit! En av de bästa jag har vart med om på väääldigt länge. I fredags ringde Viktors kusin och frågade om vi ville komma ut till deras stuga på skärgården på lördagen, vi tackade givetvis ja, och lördagen blev super stressad, Marcus vaknade 10, typiskt att han tar sovmorgon då vi ska bort, skyndade oss till mörb centrum och köpte lite som vi behövde, soldräkt till Marcus, badpool till Marcus, lite alkoholhaltiga drycker till oss, osv..
Sen hem och tog fram rakhyvlarna :)

Vi kom iväg framåt dagen, tor vi kom dit vid 15 tiden, förstår inte vad som tog så lång tid.
Mycket att packa i o f s.

När vi kom dit, blev det genast att slänga av oss kläderna, lägga oss på bryggan och bara njuta av det underbara vädret som vi har haft. På kvällen blev det grillning, lite spel och trevligt sällskap.

Jag är så imponerad av Marcus, han hade så roligt igår så han fick ingen ro och ingen vila. På heeela dagen sov han 5 minuter, och det var på båtresan till ön, det guppade som tusan för det var som en motorväg av båttrafik och levde om som bara den, men han somnade och vaknade snart därefter för att hålla sig vaken till 9 på kvällen. Inte ett grinigt gnäll ens på hela dagen. Wow!!

Idag vaknade vi vid 9 tiden, och gick upp och åt frukost, sen blev det bryggan igen, men bad för oss alla, inklusive badkrukan Angela. Två gånger faktiskt, det var kallt men egentligen inte 20 grader, men det är kallt för mig.
Marcus har inte gjort ett gnäll idag heller, men idag har han väl sovit en timma.
vi tog en liten båttur runt Gåsö också, och bara beundrade utsikten, älskar svensk sommar!

På eftermiddagen åt vi lite mat på saltsjöbaden och vem satt där om inte Mikael Persbrandt, i sina rosa shorts, Inte läckert!

Det var säkert 37 grader varmt där på uteserveringen, Marcus såg ut att lida och Selma likaså, så vi blev inte långvariga!
För fler bilder hänvisar jag som vanligt till www.bilddagboken.se sök på Angeluzia

Kramar A












3 kommentarer:

Maria sa...

Men åååh, har du sett Mikael Persbrant irl?? *avis*

Maria sa...

Förresten, är det du som sitter och är så brun bredvid Marcus när han badar i sin pool?

Angie sa...

hahaha verkligen inte hörredu.
Det är Joy