BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

6/26/2008

Äntligen sommar.


Nu känns det faktiskt som sommar.
Elin ringde och väckte mig som vanligt :) Så kom hon hit och jag skyndade mig och kastade i mig lite gröt, rakade benen, försökte förgäves raka bikinilinjen, vet ni hur svårt det är att göra i blindo? Allt jag ser är ju en stor jäkla enorm mage. jag har inte sett mitt underliv på flera månader, men hahaha det är väl ingenting jag saknar att se i o f s. :)
I alla fall så kom Elin hit och vi promenaderade ner till klipporna vid vattnet tar typ 10 att gå... där la vi oss och sola, och Selma badade, även fast det va oavsiktligt, hon mera halkade i några gånger från klippan och vi fick hjälpa henne upp, för hon bara halkade ner igen haha hon va så rolig att titta på. Gulle Selma. Från början vid ett tiden va det rå skönt när solen va framme men när det väl blev molnigt höll jag fanimej på att frysa ihjäl.


Men vid ca 3 tiden blev det rå skönt, inte ett moln på himlen längre, men när klockan började närma sig 4 höll både jag och Elin på att kissa i bikinin och Selma va så törstig så då drog vi oss hemåt och la oss och solade på balkongen tills solen försvann baki hörnet.

Då gick vi och köpte oss lite färsk potatis och åt sill och potatis och gräddfil, as god sommar mat.

Nu ska jag se klart fotbollen.

Kramar A

3 kommentarer:

Anonym sa...

tack för en underbar dag! vi får bättre på linjerna en annan dag! ;) pusspusspuss

Maja sa...

Låter som att ni haft det as skönt , AVIS som suttit instängd i skrubben hela dagen :)

Anonym sa...

Haha men sööööötis Selma!! =)