BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

11/10/2007

Skansen BURR

Inatt somnade jag klockan 04. Så när jag vaknade klockan 12 idag var jag inte alls särskilt villig på att stiga upp. Ville helst sova till 16.

Men Elin hade kommit på att hon ville gå på skansen för att det var så otroligt fint väder, så upp tog jag mig och gjorde mig i ordning. Det där fina vädret kan man ju ha delade åsikter om. Visst att solen va framme, men det va så SATANS KALLT!

Vi hade ju kommit på att vi ville in o titta på aporna, men när man ändå va tvungen att bettala inträde till skansen också så va man ju tvungen att ta en sväng.Men det va så jädra kallt att vi knappt hade nån känsel kvar i fingrarna och vi gjorde inte mkt annat än att klaga till att plötsligt utropa Åhhhh va söt, när vi såg ett djur =) och sen springa vidare igen klagandes påa tt vi frös så mycket.

Sen kom det som va bäst under dagen att ga in till akvariet. Det kostade att gå in där också tyvärr, men det var det värt. det fanns så sööööta apor, naken råttor, krokodiler, hajar, anacondas, massa spindlar, sjöhästar och mycket mycket mer. Jag va alldeles till mig, jag klappade faktiskt en orm också, den va rååå slibbig.


0 kommentarer: