BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

7/27/2008

Hettan fortsätter

Lördag morgon på vår balkong.
Härligt värre, även fast jag inte va vaken då detta kort togs, men det såg ju skönt ut =)
Japp, som sagt sällskapet va ju på stan utan mig igår, och kom hem vid halv 5 tror jag klockan var, Dom satt och återhämtade sig lite, hade varit jobbigt varmt att gå på stan, sen när klockan blev lite senare, så gick vi ner till klipporna och badade, det va ju så jäkla varmt hela kvällen igår också. Jag vågade itne riktigt slänga mig i, för jag såg att det va äckliga alger som va i vattnet, och ja kan sten dö ifall jag känner nåt sånt där slingra sig runt benen på mig. Men jag satte mig på en liten klippavsats och satt där som en gammal tant och badade,, kanske inte kan simma ändå när jag är så här tung?? hahaha kanske skulle ha sten drunknat direkt, framtung!
Sen drog vi oss hemåt och gjorde i ordning lite nachos MUMMA! Satt på balkongen och åt, och sen blev det film. Vi va ute på balkongen klockan 01, och tro det eller ej, men det va fortfarande 22 grader, Saknades bara en parasoll drink så skulle det ha känts som utlandet.

Idag är det min mardrömsdag, Viktor har åkt iväg till Umå, han kommer dock tillbaka imorgon bitti, men han är inte i stan, Elin är inte i stan, och Maja är inte i stan, tänk om jag får värkar?? Snacka om att jag är helt ensam. Så nu jäklar ska jag lägga mig i sängen och ligga där helad agen bara för att inget ska hända, vågar itne stå på benen knappt. Tänk om jag skulle få föda själv?? Snacka om en mardröm. malin och David har åkt hem nu också, jag och Selma kvar, tror inte hon får följa med på förlossningen och hon kanske inte skulle va ett sånt bra stöd heller?? =)
nee, jag ska väl förhoppnignsvis inte föda än, jag e ju inte beräknad förrän den 18 aug, men va fan, man vet aldrig, tänk på Linus och Maja som fick två veckor tidigare,,
Nu blir det ett avsnitt av glamour, sen väntar sängen, steg faktiskt upp 8.45 imorse =)
kramar A

0 kommentarer: