BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

7/26/2008

thailands värme??

Ärligt talat,, vilket land befinner vi oss i?? För inte kan det väl vara kalla sverige?? jag håller ärligt talat på att flyta bort i min egen svett. Fläkten e framme, bor i konstant drag nu, men inte fan hjälper det ett jota. Vaknar fortfarande av att jag e alldeles sjö blöt av svett.
Man ska väl egentligen inte klaga, men va tusan, jag e hög gravid, detta är faktiskt sjukt jobbigt, det är nog jobbigare för mig än för andra människor, kan jag till och med ta i med att säga. eller ja, mmm
Annars så fick vi besök igår från karlstad, David och Malin är här, men dom kom så pass sent igår, så det blev en lugn kväll, vi köpte med oss pizza som vi satt och åt på balkongen, sen gick vi på en promenad till klipporna där jag satte mig och badade tårna, det va faktiskt riktigt skönt, hade jag haft en bikini under kläderna hade jag slängt mig ut i vattnet.
Men vem vet, det kanske jag får göra ikväll?
Nu är sällskapet på stan, dom ska gå på museum och lite sånt där, jag hade tänkt att jag skulle göra dom sällskap efter att jag hade sovit klart, men jag orkar fan inte i denna värme, jag va ju på stan igår och träffade Eliana en sväng samt och köpte mig en ful kjol men otroligt skön i denna värme. och jag trodde ärligt jag skulle dö på plats, så idag är det ännu varmare, så det va nog ett bra val att va hemma i lugn och ro. Nu ska ja smälta bort lite mer och hoppas på att det kommer några friska fläktar =)
Kramar A

0 kommentarer: