BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

8/01/2008

ja jisses vikken otur

Elins sista dag på semestern idag.
Vi hade bestämt att vi skulle ut och sola och bada,v i kom iväg lite senare än tänktpå grund av lite problem, tog väskan, en massa vatten, kameran, mobilen, lite fika, Selma och begav oss till klipporna, efter lite bergsbestigning hittade vi en riktigt trevlig plats. Hann slå oss ner, i typ 20 minuter, sen kom en fin svan familj och ja jisses vikken jävla argsint svan, han gjorde sig stor och lät en amssa otrevliga djur så jag tog Selma under armen, och började bestiga halva berget igen för att jag va rädd att han skulle attackera oss, och just där vi satt verkade det finnas en massa mat för där stod dom och dök ner med huvudet, efter ett bra tag vågade vi oss ner igen. Tror till och med att Selma va lite rädd för han för hon skällde inte ens, och det är ovanligt.
jahapp och efter man just satt sig ner till rätta så kom det där otrevliga ljudet : BRRRRRRMMM
tittade upp på himmelen och det började se svart ut, så vi tog vårt pick och pack och begav oss hem ifrån åskan och vattnet, och Elin måttligt stressad till stan och stänga av sin dator som hon lämnat på. Hinner bara komma innanför dörren hemma, så har jag inte hört ett enda ljud, åskan for snabbt förbi till andra hållet, nu har jag sol på min balkong igen. Oj nu började det visst att spö ergna, men solen lyser ändå, ser riktigt härligt ut, måste nästan ut och kolla ifall man ser en regnbåge snart.
Pratade med mamma och pappa igår och dom hade haft ett jädra åsk oväder så jag va ju säker på att det va det som kom. SHIT vad det regnar.
Försökte at tta ett kort men det blev inge vidare. Jaja nu ska jag väl till och vila lite grann, blev ju en lugn dag hemma det här.
Kramar A

3 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha, jag dööör, exakt samma sak hände oss när vi var ute i skärgården, ortjagade av en svan!! Inte alls lika oskyldiga som de ser ut;).

Anonym sa...

bortjagade skulle det vara;P

Maja sa...

sicken blåsning med vädret :(