BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

3/29/2007

Massage o storstad

Idag var jag iväg på mig massage jag hade bokat tid för. Det var grymt skönt. Hon hittade knutor jagi nte visste att jag hade och löste upp dom. Kände mig tio år yngre efterår och som en ny människa. Det ska jag kosta på mig oftare! Det var det värt!
Efter den härliga massagen så for jag iväg till storstads mullret.
Tänkte att jag skulle köpa lite nya byxor eftersom jag typ äger ett par som jag kan ha på sig vardagligen ute bland folk, hemma har jag bara mjukis byxor på mig.
Jag köpte tre par jeans, tights och en klänning och en väska i förrgår, lyckades köpa för några dagar sedan två par skor också, så fy farao, nu e det tomt på kontot och April månad har inte ens börjat :( Beställt besticken också... den räkningen har inte kommit + att jag e skyldig kommunal 1200:- som ska betalas snarast, så japp. jag ligger back.
Jaja, roligt att få shoppa ibland också =)
Kramar A

3/28/2007

Vår


Våren har äntligen kommit och jädrar vad varmt det har varit, en det har varit lite svårt när man går till jobbet på morgonen så är det ju typ 2 grader ute. så tar man ju på sig vinter jackan, sen då när man går hem så är det plötsligt 18 grader så känner man sig överdrivet påklädd när man går förbi alla som har kjolar och bara tröjor och solglasögon på sig. Aja, får in till jobbet idag för en kurs klockan två så då fick faktiskt jag ta på mig vår kläderna också. :D Och imorgon ska jag ju inte på massage och tänkte förbi city sen och köpa mig några par byxor, typ två kanske. Så jag hoppas innerligt att det är fint väder.

Jag har beställt super fina bestick. Eftersom jag är medlem i kommunal så fick jag ett erbjudande om ett 72-dels set för 599:- det tyckte jag va ett riktigt bra pris, så idag fick jag en avi och blev glad och trodde att dom skulle ha kommit, men tror ni inte att det är mobilen som dom hade skickat till Karlstad.. Den eftersändes tydligen först till Umeå och sedan till Karlstad.. aja, fick ju lämna kvar den. Den eftersöker mig ;)
Nu ska jag se lite på Seinfeld, köpte ju en box med säsong ett och två, så vi ska köra ett litet maraton och se klart en skiva i alla fall :D
Kramar A

3/27/2007

Brand..


Nu e jag ledig i två dagar. Jobbar nu i helgen så jag får fira helg mitt i veckan istället. Tyvärr måste jag in till jobbet imorgon ändå pga av ett delegerings möte. Men det är klockan 14 så jag får då chansen att få sova ut i alla fall. Det kan vara riktigt skönt. Igår hade vi brand larms övning på jobbet som var väldigt nyttigt för ärligt talat har jag inte en aning om vad jag skulle ha gjort ifall det började brinna. Och idag fick jag nytta av mina kunskaper. Det började pipa galet högt. Så jag sprang längs korridoren för att komma åt att trycka på en knapp och skulle kolla upp det. Det var en torrkokning från en kaffekanna som var ställt på en platta. Det kom ut svart tjock rök från den och det va sjuuuukt mkt rök i hela lägenheten. Min arbetskamrat skyndade sig att återställa larmet för att ifall brandkåren hinner komma debiteras företag på 10 000:-

Stod och viftade rök för allt vi var värda, fy fasen vad det stank. vi var nio personer som mest. Men som tur var så gick det bra. Skulle kasta ut kannan på balkongen så jag tog på mig grytvantar och skulle springa iväg med kaffe kannen, då smälte handtaget medan jag höll i det så den for i golvet och direkt blev det ett as stort bränn märke i golvet. Ops! Ställde den på en dubbelvikt handduk på balkongen och lik förbannat blev det till och med brännmärke på balkongen fast det va en handduk under. Men allt gick ju bra, förutom att det sved i ögonen och jag hade lukten kvar i näsan resten av dagen.. Men tack gode gud för att vi gick brand utbildningen dagen innan annars hade jag stått där som ett fån och hoppas på att nån skulle komma och hjälpa mig som visste vad som skulle göras.

Bokade tid för massage på torsdag tänkte att det kunde behövas efter detta. Tyvärr så måste jag in till jobbet då också då på min lediga dag, men det är det värt för en avslappnande massage på ryggen., har faktiskt lite ont i den på högra sidan om svanken så det är bra att hon har ett område att koncentrera sig på.

Ujj, jobbig dag

Kramar A

3/24/2007

Helg



Nu är det helg och jag känner mig frisk! Äntligen... Igår fredag fick jag min nya mobill och med denna har jag tagit detta kort på Selmisen,, kan säga direkt att Selma är väldigt svår att ta kort på egtersom att hon är svart, så det va en as bra kamera. Allt vad jag hjade förvätnat mig + mycket mer, jag har haft riktigt skoj med den hela kvällen igår. Idag va jag & Viktor iväg till centrum, handlade en födelsedags present till syrran som fyller år den 5/4, På tal om det ett STORT grattis till Eliana som fyllde 25 år i Torsdags! Jag hoppas innerligt att du fick en bra födelsedag i Barcelona. Det förtjänar du!!!,, gulliga dej.

Sen va gjorde vi mer i centrum,, hmm vi gick och åt tacos på tacoplace. Där tror man ju att det ska va gott, men icke sa nicke. Usch.. va inte alls nån höjdare, dit går vi inte igen. SÅ hyrde vi the grudge 2 till ikväll, får se om det va nåt eller inte. hmm.. ja vi gjorde väl helt enkelt inte så mycket. Men jag och Viktor gör sällan nåt tillsammans pga av hans studier så det lilla betyder mycket. :D

Kramar A

3/20/2007

Usch

Va otroligt besviken jag blev. Trodde att jag skulle få mobilen till imorgon, hade nästan räknat med det för det har gått så fort alla andra gånger. Men ack.. fick ett bekräftelse mail att beställningen var mottagen idag. Där stod det att min adress var till den i Karlstad. Och jag skulle aldrig ange adressen i beställningen för mobilen skulle skickas dit man var folkbokförd. hmm har bott i Umeå och Stockholm sedan jag fyttade från Karlstad. I alla fall ringde jag till tre, som skulle ta kontakt med dom imorgon som skickar mobilerna för det var inte från samma ställe. Men jag funderade i alla fall på vad somkunde vara fel så jag blev tvungen att ringa till skatteverket för att höra att jag var folkbokförd här, men det var jag ju. Så jag fattar inte hur tre kunde få fram Karlstad... Aja,, till o med hon på skatteverket sa att först var det umeå sen karlstad, sen umeå och nu sthlm, så dom hade ju alla uppgifter.
Strunt samma, får väl förhoppningsvis mobilen innan helgen om dom nu inte har hunnit skicka iväg den till Karlstad.
Hostan är lika jävlig som innan, Syrran har blivit dumpad av sin kille. tyvärr inte den syrran med psykot till pojkvän, utan den som hade en riktigt trvlig en. Hon med psykot, joo dom kilar stadigt, vad annars? När ska hon få vett i huvudet och börja inse nåt, eller jo det gör hon väl, men hon får aldrig tummen ur arslet att göra något åt det.
Selma fyllde 4 igår. Jädrar va köttbullar hon fick.
Nåt mer har inte hänt
Kramar A

3/19/2007

Oj då..


Kunde inte hålla mig... så typiskt mig. Jag har klagat på min mobil i typ 5 månader nu som jag har. Batteriet klarar sig en halv dag ungefär. Tål det inte, Den är som en seg dator när man bläddrar mellan menyerna, as lång väntetid.
Och jag har 7 månader kvar av bindningstiden. Men efter många om och med, har jag nu startat upp ett nytt abonnemang med mobilen bredvid! Weee 3.2 mp kamera! Dom har rabatt nu på tre så dom bjuder på abonnemangavgiften ett år så jag betalar för enbart mobilen i ett år, det är 130:- typ.. Så ska jag ha kvar det andra kortet som jag får 200 gratis minuter varje månad för att ringa till alla mina vänner som inte har tre. Och använda detta kort när jag ringer till mina kompisar typ Maria & Viktor (haha) som jag även då skickar gratis sms och mms till. Jaja låter som en mobilförsäljare men jag tyckte att det va värt att betala dubbelt i ett halvår för. Så nu slipper jag min as dåliga mobil jag har nu, +att jag inte binder upp mig på 2 år, så jag oftast förlänger abonnemanget då jag byter mobil så det plussas på eftersom.
Känner mig glad faktiskt. Alltid roligt med något nytt. Jag är väl lite av en materialist! Men kul att få kosta på mig nåt nu när jag e sjuk också. =) hihi ^^Undanflykter^^
Kramar A

3/18/2007

Fraiser

Sitter nu här på jobebet opch hostar och har lite feber och är väldigt seg. Självklart har jag gått och blivit sjuk. I Fredags kom våra filmer vi hade beställt från ginza. Och fraiser var faktiskt med. Överlycklig var jag när jag satte mig ner igår och såg på 4 avsnitt. Jag skrattade lika hjärtligt som alltid. Blir så lycklig av den serien. Helt otroligt att nåt kan göra mig så glad, somnar alltid med ett leende på läpparna när jag har sett nåt avsnitt innan jag går och lägger mig. Funderade ärligt talat på att vara hemma från jobbet idag, men skulden tog över när jag kom på att det redan var en som var sjuk och att dom skulle vara tvungen att dela på det kortet +mitt om jag var sjuk. SÅ jag bestämde mig att gå hit efter att ha kurerat mig med kan jang och värktabletter som är feber nedsättande så jag får hoppas att det går bra imorgon, antingen att jag mår bättre eller så stannar jag hemma i alla fall.
Men nu ska jag återgå till arbetetet.
Kramar A

3/16/2007

Usch

Va otrevligt det är att vara själv... alldeles mörkt och läskigt, och nu ska man krypa i säng också. Tur jag har vakthunden här, men jag saknar en människa. Kom hem Viktor!

Yes...

Viktor klarade det. Han fick körkortet idag, trots förkylning, hosta & feber. Bra jobbat älskling!!
Han är alltså i Karlstad nu, och klarade uppkörningen, han blir kvar där över natten hos David medan jag får sitta här i lugnan ro framför datorn och se på alla mina avsnitt och Let´s dance ikväll. Ganska skönt faktiskt men jag har aldrig sovit själv i den här lägenheten så det kommer att vara lite små läskigt, som tur är har jag ju min lilla tusselull Selma.
jag jobbar nu hela helgen så det känns lite trist. Men det är ju lugnare på helgen i alla fall så det är ju skönt på det sättet och nu när jag har bytt schema så jobbar jag ändå bara till 14. Och då går ju dagarna fort.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen i myskläderna och äta lite chips och njuta av fredags kvällen!
Kramar A

3/12/2007

Måns Zelmerlöw -

Han e grym, synd att han inte gick vidare

Ta vara på dagen

Jag har bestämt mig nu. Efter denna helgen när jag har fått så otroligt mkt gjort så har jag bestämmt mig för att jag ska börja ta vara på dagarna mera. Så mitt första steg till detta är att jag ska vila hälften så lite, + lite till.. jag brukar annars vila 2-2½ timma varje dag när jag kommer hem efter jobbet och nu ska jag dra ner till en timma till att börja med och FÖRSÖKA lägga mig lite tidigare på kvällarna, vi får se hur det går, men försöka ska jag i alla fall, måste få in i min skalle att jag inte jobbar natt längre utan dag, så det vore ju trvligt om man va go pigg o glad medans man är på jobbet.

FIck bekräftelse mailet från Ginza men fraiser var inte bekräftad, förmodligen har dom den inte på lager :( Den är ju den jag längtar efter att få, hoppas det går fort tills dom får in den.

En av Viktors kompisar var inbjuden på P Diddys fest här i Sthlm igår på Hell´s kitchen, fy fan vad fuskigt, jag hade också velat gå på nåt sånt där, det är nog sånt som bara skulle hända once in a life time, men i o f s sa han att det inte var så märkvärdigt =)
Så vem vet,, jag missade kanske inget.

Kramar A

3/11/2007

En skruv lös

Kom på att det var ett jädra tag sen jag skrev och att jag måste börja skärpa till mig lite granna. Fast det är svårt att skriva när det inte händer så mycket i mitt liv.
jag har jobbat hela veckan så när jag vaknade igår och det var fint väder ute bestämde jag mig för att ta vara på dagen. Jag var ute på långpromenad med Selma i 1 ½ timma och gick till Djursholm och kollade på fantastiska villor, Helt otroligt, gick bara och gapade. Var faktiskt en riktigt trevlig promenad sträcka då vi gick förbi stall och hästar red förbi, synd bara att man va tvungen att gå bredvid vägen. Hade vart trevligare om det hade varit lugnt runt omkring. Sen när jag kom hem så tvättade jag och vek tvätt och städade och hade fullt upp tills Vicke kom hem då vi lagade en super god middag tillsammans.
Idag när jag vaknade och såg att det var lika fint väder fick jag en energi jag inte har haft på tre år sen jag fick den sist. Jag kom på att jag skulle sätta upp en gardinstång. Vi har inte haft några gardiner i köket för det har inte behövts, men utifrån ser det ju ut som om vi inte har flyttat in. Så jag bestämde mig för att gå till centrum för att köpa en. Och nu har jag skruvat, skruvat och skruvat. Men det är ganska högt i tak så jag får blodstopp i armarna direkt, och jag är för svag för att kunna ta i. Så jag är på as dåligt humör så jag bestämde mig för att ge upp tills Vicke kommer hem och hjälper mig, så jag satte mig här för att skriva av mig lite grann. Kommer att bli jätte fint när jag väl får upp gardinerna och stången, men uhhh lovar härmed att inte sätta upp en gardinstång på de närmaste 3 åren igen.! Hade mardrömmar från när jag gjorde det sist.
Beställde lite filmer från ginza igår. Det var riktigt längesen vi gjorde det, men nu har ju frasier säsong 5 äntligen kommit ut på dvd. Så nu ska jag återigen få skratta mig till söms=) När vi väl får den alltså. sen köpte jag även seinfeld säsong 1 & 2. Har egentligen aldrig gillat Seinfeld. men ju mer man ser det desto mer uppskattar man det på nåt konstigt sätt. Men det klår inte Frasier. Har även fått en till favorit som ligger på delad första plats med frasier och det ärrrr: Two and a half men! Med Charlie Sheen. Har dock sett alla avsnitt på datorn, men jisses vad skojigt jag har haft det.
Håller på att längta ihjäl mig efter Almas dop. Det blir inte förrän i Maj, men jag längtar att äntligen få se den lilla tösen. Ska genast börja planera vart jag ska ha hunden.
Annars så har Vicke uppkörning nu på Fredag så det blir ju spännande, men det är nog 50-50% att han klarar det. Men det vore jävligt skoj om han gjorde det.
Nu ska jag ta och göra lite mat till min älskling och sen fortsätta med gardin satan och sen städa, så har jag verkligen gjort saker för en gångs skull på min ledighet, inte bara legat och sovit och suttit framför datorn.
Ja just det, igår var det melodifestivalen, The Ark vann,, jag ringde faktiskt två ggr på Måns. Fast först ringde jag femton ggr och det tutade bara upptaget, jävligt störande, att dom aldrig kan se till att hålla röstningarna i schack. Är ju ALLTID problem, tror faktiskt att dom förlorar mkt röster på det. Jag hade tänkt att ge upp, men fortsatte bara för sakens skull. Ska hålla koll på telefon räkningen så man ändå inte får betala för upptaget gångerna. Ringde på Måns för att jag nynnade på hans låt hela kvällen, Snacka om att den fastnade i huvudet, som jag läste i en artikel, den är svårare att få bort än gräsfläckar på byxorna :D
Då skulle man ha stor chans att vinna, men men, the ark va helt OK också.
Nej nu måste jag ge mig
Kram på er alla!!!

3/04/2007

Bakfull

-Jag ska aldrig dricka igen!
Undrar egentligen hur många gånger man säger det genom livet, kommer nog inte att vara seriös nu heller.
Igår fyllde min älskling år. Vi var till Östgöta källaren och åt middag. Det var riktigt god mat men servicen var urusel. I alla full fall så hade jag halsat två cider innan vi gick så jag skulle komma igång lite, och det gjorde jag faktiskt. Väl där så beställde vi in en flaska rött och en flaska vitt till maten. Det var ingen som tyckte om det vita vinet så det satt jag och drack upp själv, och alla som känner mig vet att en flaska vin inte är bra för mig, Oftast hamnar jag på toaletten större delen av kvällen men det klarade jag faktiskt mig ifrån. beställe även in cider och sånt. Super trevligt var det. Sen gick vi vidare till ett ställe Söder på hette Fenix, för vi brudar hade kommit på att det vore trevligt att dansa. och jädrar vad jag dansade, det va längesen alltså. Kom en kille och blrjade bugga med mig, och han svängde runt mig som en liten tändsticksask. det visade sig att han dansade på aggressivt för att han hade tävlingsdansat vilket jag tyckte var super kul så jag va ju tvungen att bjuda upp igen och flyga runt golvet, Kände mig som värsta Let´s dance! Sen gick han till min kille och sa att jag va en underbar dansare, tror ni jag blev n´å stolt? :) Så resten av kvällen satt jag och pratade om hur jag skulle börja dansa. Men idag känns det inte så troligt, fast jag tycker det är jätte roligt. Väl på Fenix fick Maja och fyllde på mitt glas hela tiden, allt från cider till öl och champagne.Konstigt att det inte kom upp då jag dansade. Sista anhalten var soap bar men efter enlång tids köande så orkade inte Viktor mer och ville dra hem. Men jag hade ju sett Karin Da Silva frååån Let´s dance så jag ville ju jätte gärna gå in och få tips hahahaha kanske lika bra att vi drog hem.
Somnade nästan direkt, vaknade av att spyan var mit upp i halsen så jag fick springa på toan men hann ju tyvärr inte, så hela morgonen har jag stått på knäna och skrubbat golvet! Att jag aldrig ska klara mig! Nu äntligen när kl är snart 19 har jag börjat på bli lite bättre, så jag kanske får göra nån nytta ikväll. Men jag hade en super trevlig kväll faktiskt.

Kramar A

3/03/2007

Frissan

Kom alldeles precis hem från frissan, usch va nervös jag var. Jag är alltid nervös nu för tiden att gå till frissan då sist jag dit tyckte han att vi skulle raka av mig allt så håret fick bli frächt och se bra ut igen, men hon sa ingenting idag, det kanske faktiskt börjar på att bli i bättre skick nu. I alla fall så blekte vi folie slingor. jag är faktiskt skit nöjd. Det är mkt ljusare men det syns inte på bold konstigt nog, försökte skicka till syrran hon såg ingen skillnad alls. Men detta e första gången på riktigt länge som jag är nöjd när jag kommer ifrån en frisör.Dags att börja göra mig i ordning snart. Vi ska ju iväg på middag ikväll med Viktors bror och tjej, Viktors kusin och tjej. Viktor fyller ju år idag så det är därför vi ska ut och roa oss. Tänkte locka håret med min nya tång så det tar ju ett tag så jag lär ju få sätta fart snart. Vi har bordet bokat till 19. Viktor hade bokat det tidigt för att han var säker på att jag skulle upp och jobba på Söndag. Haha då måste man jobba mycket när han bara tar för givet att man jobbar.

Resan från England hem gick jätte bra, sov mest hela vägen så det gick i ett nafs.

Kramar A

3/01/2007

England

Sitter nu har i England. Tandstallningen ar kvar, tanderna ska flyttas nan millimeter till varvid jag blev valdigt glad, da kanske det blir lite battre anda. Jag var ju inte riktigt nojd. Men det blir bra, det tror jag, hon trodde att om kanske 2 manader skulle det va klart.
For ovrigt var jag ute och gick p[ Cambridged gator idag. Lyckades ga vilse 2 ganger. Sista gangen fick jag faktiskt lift dit jag skulle, det kanske inte va sa smurrigt men dom va jatte trevliga, en aldre herre med hans fru. hihiihan fragade i bilen hur det kandes att bli highjacked
-So far, so good svarade jag. haha det hade vi roligt at. Kom precis i tid till kliniken f;r min tid 1 minut i forvag sa jag undrar vikken tid jag hade kommit fram om jag hade letat mig fordarvad och inte vagat fraga efter vagen.
Jag har bokat tid for blekning av haret pa lordag. breda slingor med folie tankte jag. Vill ha det ljust da jag inte tycker att det syns nagot sen vi gjorde det nar jag va i umea. Senare pa lordag kvall ska vi ut och ata middag nagonstans pa soder da viktor fyller 25 ar. Det ar hans bror som bjuder ut oss, sa det blir vi, hans bror och tjej och Viktors kusin och hans tjej. Det ska faktiskt bli riktigt trevligt, sen kanske man gar ut en svang eller hittar pa nat annat.
Borde nog ga och lagga mig nu, ska upp halv 6 imorgon och aka tag till flygplatsen, lar ju sova pa planet. K;pte en locktang idag ocksa. Den va sjuuukt bra, har riktiga skruvar i haret nu. Har inte sprayat eller nat och det sitter fortfarande kvar, och det gick fort ocksa. Varfor jag inte har spray som jag annars lever pa ar for att man inte far ha mer vatska med sig pa planet an att det innehaller 1 dl. Sa jag fick inte end med mig en tandkram. Tur att Viktors mamma har. Aja gar val till sangen nu da, kommer inte in pa webb messenger f;r att hon har blocket pop ups och jag orkar inte halla pa att andra hennes installningar. Jag skriver kanske imorgon.

Kramar A