BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

8/26/2007

Ett stooooort + i kanten

Idag har det varit en super skön dag.
Igår tittade jag lite smått på lägenheter här i stockholm, och hittade en fin i Huvudsta som ligger i utkanten på Solna, Viktor tyckte också att den va fin, en trea på 82 kvadrat, så vi ska på visning på den imorgon (söndag)
Så idag då vi vaknade och såg att det va fint väder satt vi på balkongen och funderade på vad vi skulle göra under dagen, så då gav jag som förslag att vi drar in till solna, tittar vart lägenheten ligger så vi lätt hittar dit imorgon, och kan titta oss lite runt omkring hur det ser ut och så, för omgivningarna gör ju väldigt mycket också, först när vi kom fram och tittade på huset vart vi väldigt besvikna, det huset vi tittade på är från -91 så det ser ju väldigt fräscht ut, men runt omkring va alla hus typ mörkbruna, såg riktigt dystert ut, för att inte snacka om huvudsta centrum, det va inte mkt där förutom en affär och ett apotek. Men när vi bestämde oss för att gå in till stan sen, så insåg vi att tunnelbanan för det första va typ 40 sek gångväg från huset. Ett stooort +
Sen gick vi bara lite till vänster och kom ut på en jätte fin promenadväg och vips utan att vi vet ordet om det så kom vi till en as fin strandpromenad + igen!
Gick även förbi ett utomhusbad + igen!
Massor av fik längs strandpromenaden +!!
Så vi insåg att även om området just runt huset va brunt och tråkigt var det ju värsta smultronstället bara runt hörnet, så nu är båda as peppade på att gå på lägenhetsvisningen imorgon, det kanske blir av med en flytt om det inte stiger i pris huuur mycket som helst. Viktor hade redan tittat upp gym och hittat ett i sundbyberg, och det är ju alldeles i närheten. +!!
Så det blir spännande imorgon faktiskt.
Efter promenaden in till centrum så stannade vi till för att äta lite middag. Sen for vi hem och har just sett på hannibal rising, jag tyckte faktiskt att den va bra, men inte Viktor, lite för fjollig för hans smak, han gillar ännu grovare filmer.

Annars har det blivit en väldigt lugn helg. Inte ens en klunk vin fast jag desperat sprang runt på stan för att se om det va nåt bolag som kanske hade öppet längre än till 16 på en lördag, vi bor ju för fasen i sthlm??? Men tyvärr hittade jag inte en ända, men det kanske va lika bra det!
Får bli lite nästa helg istället kanske,,, ? hahaha

Kramar A

0 kommentarer: