BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

8/13/2007

Fullspäckat







Jahapp.. hahaha Vart ska man börja, denna helgen var över i ett blinkslag. Som sagt då,, i fredags hade vi ju en liten grillfest, det va jag, Tore, Viktor & Ejlin.


Vi grillade lite as goda kotletter blev ganska sent med maten, men det gjorde ingenting, Viktor kom på den underbara ideén att bi vorde ställe engångsgrillen i tunneln här utanför, vadå se ut som n´å uteliggare, vi gick då till en bänk! Jag o elin alltså. Hur som haver, fest blev det. Till och med lite föööör mycket. hahah, vi slutade inte dricka förrän framåt 05 på morgonen. Vi gick inte ut eller nåt, vi bara höll oss här hemma, jag & Elin, dansade självklart schlager på högsta volym mitt i natten, än en gång tog vi selmas leksaker som mikrofoner, alltså vi borde verkigen köpa det där tv-spelet Elin!!¨


*asg*

Jaaaa, somnade alltså vid ca 5, steg upp igen vid 10, alla kom på att vi ville göra något, så helt plufs så for vi iväg till Skärgården, tog ett tag innan vi kom fram tog AS lång tid på bolaget (va ju tvungen att supa bort baksmällan)

När vi kom fram så knäckte vi en öl, la oss och hade det underbart på bryggan, helt sjukt vad otrolgit vackert det är där ute

På söndaen tog vi oss en promenad till klipporna, där pojkarna badade jag och jag & elin tittade på och badade benen, till och med Selma va i, tror ni hos frös lite sen eller? därför Elin får sitta o torka henne :D hihi, söööt hon e. Men tyvärr har hon fått två fästingar så nu åker jag aldrig mer tillbaka till skärgården;) När vi for in till stan på kvällen så stannade vi till och åt en pizza. Alltså svårt att förklara, men helgen har varit undebrar!! Den innehöll allt, allt från solning, till nattbad, till sällskapsspel till bugg!

Kramar A

0 kommentarer: