BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

10/25/2007

oj oj

Hmm...
I söndags så va vi iväg på en visning av en lägenhet i Bergshamra som liger i utkanten av Solna, den va rätt ok, behövs tapetsering, snart nya vitvaror och sånt där, men älskade själva skalet på lägenheten i sig.
Vi har snackat lite om den, men struntade i den när budgivningen startade och höjdes, men så ringer mäklaren igår och säger att den som lagt högsta budet inte va seriös, så att det fortfarande fanns en chans på lägenheten,, så idag ringde Viktor upp, och bjöd på lägenheten, men 100 000:- mindre än utropspriset
Och,,, VI FICK DEN
Fattar ingenting, allt gick så fort.
Så imorgon ska Viktor dit och skriva på kontraktet.
Hahaha, jaa herre min ge,, dom ville att vi skulle flytta in om två månader men vi har ju faktiskt en lägenhet som ska säljas också, så jag har redan idag varit in o kollat efter mäklare.
Det är i alla fall en trea på 86 kvm, så där kommer vi ju att kunna bo rätt länge även in i framtiden om man bestämmer sig för att skaffa barn.
Känns faktiskt jätte roligt, och eftersom man ska bo där ett tag så behöver man inte känna sig för stressad att fixa i ordning allt som behöver fixas direkt heller.
jaaa, jag fattar ingenting, har huvudvärk, jag har ältat detta i huvvet hela dagen :)
Nu blire i alla fall pizza strax för att fira
Kramar A

1 kommentarer:

Anonym sa...

jippijippijaooojaooo