BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

3/04/2009

Världens sämsta mamma...

Han va glad tidigareidag



Oj oj, idag känner man sig som världens sämsta mamma...



Idag har han varit på G alltså, jag har fått plocka upp honom och satt ner honom på olika ställen heeela tiden, han är alldeles galen, han är ute efter alla sladdar i hela lägenheten, han har 50 leksaker, men han ska bara ha sladdarna, till lamporna, tv-spelet, dammsugaren och Selmas matskålar,,, MUMS!
Och för att inte tala om hennes leksaker, var ute till köker i två sekunder när jag kom tillbaka tillbaka ligger Marcus och gnager på Selmas tuggben, oj oj haha stackars....
Aja i alla fulla fall när jag skulle lägga honom, la jag ner honom i sängen och sprang och visade Viktor en sak, när jag gick tillbaks ser jag hur hans huvud är utanför sängen, jag sprang dit, men jag hann såklart inte... Ner ramlade han..
Han grät en liten stund, men sen gick det över, han var lite röd på ena sidan av huvudet, men han verkade må helt bra, men fyyy. Nu måste man ha STEN koll, jag blir ju livrädd, var alldeles skakis, och att Viktor skriker åt mig gör ju inte saken bättre.
Nu måste jag gå och titta till honom igen. ( Han sov gott)
Kramar A

4 kommentarer:

Anonym sa...

Uuuuuusch... Jag har varit med om samma, då Lyckeli var mindre, och från soffan. (Tur att vi har en låg sådan). Man är skakis och har sååå dåligt samvete. :-( Men tur att allt gick bra! De tål ju mer än man tror, de små rackarna. :-) Och sicket gott skratt han har, Marcus!!!

Anonym sa...

Men guuuud vilket härligt skratt, kom på mig själv att sitta med en löjligt flin :D

ALma ramlade oxå ner från sängen när hon var lite, man känner sig jätte dålig som mamma... Men Det är vanligare än vad man tror! Och dom tål väldigt mycket =)

Anonym sa...

Va söt han är!!!

Anna sa...

En till som varit m om det här, med båda barnen o från min säng... Hemslt, men de överlever ;-). De växer fortare än man hinner med!
/lillastjärnan